Tisztelettel köszöntjük kedves látogatóinkat a weboldalunkon!

A közelmúltban alapítottuk cégünket a Plüssjáték Kft.-t, azzal a céllal, hogy minden plüssjátékot kedvelő fiatal és öreg számára elérhetővé váljon Magyarország legnagyobb plüssállat, plüssjáték kínálata!

Szoros együttműködésben dolgozunk hazánk piacvezető plüssjáték gyártójával és forgalmazójával (akinek ezúton is köszönetet mondunk), ezért Nálunk szinte minden fajra és fajta állatra rátalálhat. Felsorolni is nehéz, a több ezer különleges terméket, de csak érdekesség képen néhány: vidra, hód, vombat, rája, egér, patkány, bölény, gnú, denevér, őz, mókus, süni, kígyó, gyík, leguán, lajhár, élethű énekes madarak, hangot adó békák, borz, róka, papagáj, kakadu, gólya, csimpánz, fekete párduc, tigris, oroszlán elefánt, zsiráf, nyuszi, víziló, ló, katica, méhecske, orangután, unikornis, malac, boci, szamár, bárány, farkas, fóka, delfin, cápa, medúza, leopárd, panda, jegesmedve, stb. És természetesen temérdek maci, kutya és cica, a 8 cm-től egészen a 150 cm-es figurákig, melyek többsége élethű. Ezen kívül plüss kulcstartók, táskák, Valentin napi, húsvéti és karácsonyi szezonális termékek.

Reméljük mindenki, aki az oldalunkra látokat, megtalálja a számára legvonzóbb plüssjátékot, melyhez garantáljuk a kifogástalan minőséget és a legkedvezőbb árat!

Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk!

MindeAmiPluss.hu csapata
Plüssjáték Kft.