-10%

Plüss cica melegíthető meggymag párnával 20cm

Plüss cica melegíthető meggymag párnával 20cm

5.841 Ft ÁFÁ-val

Raktáron

5.841 Ft ÁFÁ-val

Leírás

Plüss cica melegíthető meggymag párnával 20cm.

Használati utasítás – TEDSY meggymagtasakkal

A termék egy meggymagos tasakot tartalmaz, amely alkalmazkodik a test alakjához. Az eltávolításhoz húzza szét a tépőzárat a játék hátsó oldalán. A meggymaggal töltött tasak kétféleképpen használható – melegítve és hűtve. Gyerekek és felnőttek részére egyaránt alkalmas. Melegítve rendkívül jól megtartja a hőt, és pontosan ott segít, ahol szükség van rá – nyaki fájdalomra, hátfájásra, fejfájásra, menstruációs fájdalmakra, megfázásra, csecsemők gyomorgörcsére, kólikás fájdalmára, de lábmelegítésre és még sok másra is. Lehűtve hideg borogatásként is használható sportsérülések, zúzódások, ficamok, stb. esetén.

Használat – Melegítve

Meleg borogatásként a tasak alkalmas csecsemők és kisgyermekek kólikás fájdalmaira, babaágy, kiságy vagy babakocsi melegítésére. Enyhítheti a baba hasfájását, ha egyszerűen ráhelyezi vagy finoman masszírozza a baba hasát a tasakkal. A meggymagok a hőleadáson túl a hasat gyengéden masszírozzák.

Felnőtteknél megfázáskor, menstruációs fájdalom, hasi- és ízületi fájdalom, nyak-, váll- vagy hátfájás esetén alkalmazható. Ügyeljen arra, hogy a bármikor használt sütő száraz és tiszta legyen, hogy elkerülje az anyag károsodását, esetleges megégését.

A tasak felmelegítése mikrohullámú sütőben:

Melegítés előtt vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, és helyezze be a mikrohullámú sütőbe (800 watt 70 másodpercre). Ezután vegye ki a tasakot a mikrohullámú sütőből és hagyja kihűlni, mielőtt visszatenné a játékba. A tasak hőmérséklete nem lehet magasabb, mint a normál kézhőmérséklet. Tartsa egy ideig a tasakot a kezében, hogy ellenőrizze annak hőmérsékletét.

A tasak felmelegítése elektromos sütőben:

Ügyeljen arra, hogy a sütő száraz és tiszta legyen, hogy elkerülje az anyag károsodását, esetleges megégését. Melegítse elő a sütőt 100°C-ra. Melegítés előtt, vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, és tegye egy tiszta tepsire.

Helyezze a tepsit a sütő közepére. Hagyja a tasakot a sütőben legfeljebb 15 percig. Ezután vegye ki a sütőből és hagyja kihűlni, mielőtt visszatenné a játékba. A tasak hőmérséklete nem lehet magasabb, mint a normál kézhőmérséklet. Tartsa egy ideig a tasakot a kezében, hogy ellenőrizze annak hőmérsékletét.

Használat – Hűtve

A meggymagos tasakot fejfájás, zúzódások és ficamok esetén ajánlott hideg borogatásként használni.

A tasak hűtése:

Hűtés előtt vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, hideg borogatásként használva a tasakot néhány percre helyezze a fagyasztóba, behelyezés előtt tegye műanyag zacskóba, hogy elkerülje, hogy az átnedvesedjen, vagy átázzon.

Figyelmeztetések a termék biztonságos használatához:

– Soha ne használja külön a meggymagos tasakot, ha nincs a játékban.

– Cserélje ki a meggymagos tasakot újra, ha a régi elöregedett, vagy színe megváltozott. Ennek oka lehet a nem megfelelő használat (túlmelegítés).

– Csak az eredeti tölteléket és tasakot használja.

– A meggymagos tasakot csak tiszta és száraz játékba helyezze be.

– Amikor gyermeke a plüssel játszik, vegye ki a meggymagos tasakot a játékból.

– Ne használja koraszülött vagy egy hónaposnál fiatalabb babáknál!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Plüss cica melegíthető meggymag párnával 20cm” értékelése elsőként

Elérhetőség: 19 készleten SKU: AM984032 Kategóriák: , , , Címke: